Terima kaseh byk2 la.....

  Terima kaseh byk2 la aku ucapkn kt kwn aku c bond n kenzo pasal diaorg la aku ade gambo baru..hakhakhak kalu x asyik upload gambo lame je fb tu smpi pc aku pon berbisik kt aku secara ritual yg berbunyi "eh awak ni sy penat la asyik edit gambo lame2 je..xde gambo2 baru ke?" hahahah
  6 hb aritu kenzo ade ajak aku ikot die outing amek gambo aku pon pasal skng sebok menjana kesehatan diri jd aku pon ponteng la sehari training bola.Jd bile dah ponteng tu haruslah digunakn waktu ponteng tu dgn sebaiknya..Jadi kt sini aku paprkn la serba sedikit gambo2 aku yg x seberapa tu..ingtan bg kanak2 bawah 18 thn tu kena tonton gamba ni di bawah penjagaan ibu bapa mahupon penjaga..(ingt pusat game je kena ada ke?blog aku pon ada la)







Ahmad kadiaq
  Dan x lupe juge aku nk ucapkn selamat jalan kt kwn2 aku yg dpt pindah ke negeri laen termasuk la membe umah aku yg merempat kt umah aku serta blood aku c ahmad kadiaq..semoga roh diaorg dicucuri rahmat..eh! silap semoga berjaya la hendaknya walopun aku sedey gak la pasal sekor2 membe aku dpt pindah tinggal aku je x pindah2 g..TERIMA KASEH la sebab sudi jadi kwn aku dlm tempoh yg lama..jgn lost kontek jgn sombong2..ada rezeki kita jumpa lagi..(arghhh!! mud sedey la plak) korang bygkn smpi ade membe aku da ckp aku x leh pindah pasal aku dah jd ikon ataupon maskot kt sini.sungguh busuk pundi kencing beliau..apa pon..ah xde ape pon la daaaaaaaa!!

2 comments: